امروز  سه شنبه , ۱۳ خرداد ۱۳۹۹  مطابق با 10 شوال 1441 و 2 June 2020

سلف سرویس

از مسائل مهمی که تمامی جنبه های روحی وجسمی دانشجویان را در طول سال تحصیلی تحت تاثیر قرار می دهد وضعیت تغذیه است.چون قسمت عمده غذای مصرفی دانشجویان را غذای ارائه شده در سلف سرویس تشکیل می دهد. در این راستا برنامه غذایی با توجه به فصول سال  به صورت ماهانه توسط حوزه معاونت دانشجویی و نظر خواهی از دانشجویان بر اساساستانداردهای مناسب تهیه و تنظیم شده و به دانشجویان ارائه می گردد.که امر فوق چون باعث رضایتمندی ،ارتقا امنیت غذایی و کاهش اتلاف وقت دانشجویان (در تهیه غذای روزانه)می شود حائز اهمیت می باشد.

ردیف     روز هفته                                                                             نوع غذا

۱          پنج شنبه                                                                        چلو کباب کوبیده

۲          جمعه                                                                                چلو جوجه

فعالیت های انجام شده:

۱-انعقاد قرارداد با رستوران علی بابا بصورت استیجاری جهت تهیه، طبخ و توزیع غذا بدلیل فضای مناسب و مدرن

۲-استفاده از مواد اولیه با کیفیت مناسب(برنج طارم و گوشت گرم)

۳-تنوع در برنامه غذایی

۴-نظارت مستمر بر فرایند طبخ  و توزیع و امور بهداشتی

پیوند تصویری
وضعیت آب و هوا
شهمیرزاد
۱۳ خرداد ۱۳۹۹, ۹:۰۷ ب.ظ
اغلب ابری
اغلب ابری
35°C
احساس واقعی: 33°C
فشار کنونی: 1000 mb
رطوبت: 10%
سرعت باد: 3 m/s غربشمالغرب
تند باد: 5 m/s
UV-Index: 0
 
ورود به سایت