امروز  شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹  مطابق با 7 ربيع الأول 1442 و 24 October 2020

دانشجویان عزیز: جهت مشاهده راهنمای استفاده از سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) کلیک کنید

اساتید محترم: جهت مشاهده راهنمای استفاده از سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) کلیک کنید

با توجه به اعلام ستاد مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ( آموزشیار) ، توجه شما را به نکات ذیل جلب می نماید:

۱- خواهشمند است کلیه دانشجویان محترم نسبت به واریز مبالغ شهریه از درگاه بانک صادرات اقدام کنند.

۲-  آن دسته از عزیزانی که طی دو روز گذشته انتخاب واحد داشتند، می توانند از منوی ثبت نام دروس و سپس بررسی آخرین وضعیت ثبت نام لیست دروس انتخابی خود را مشاهده و همچنیِِِِِــــــــــن به صورت فایل  Exel در خروجی ذخیره نمایند.

۳-  با توجه به اینکه مقرر است انتخاب واحد در چندین نوبت انجام پذیرد خواهشمند است نگران این موضوع نبوده و اطمینان می دهد اگر حتی یک واحد درسی  دانشجویّّّّّـــی انتخاب واحد نشده باشد در نوبت یا نوبت های بعدی اخذ واحد انجام می پذیرد.

۴- همچنین پس از اتمام دوره فعلی انتخاب واحد  سامانه به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت جهت پیـــــــــــاده سازی کانورتهای جدید غیر فعال شّّــــــده و پس از آن زمان انتخاب واحد نوبت بعدی شروع و ان شاالله دانشجویان انتخاب واحد خود را به صورت کامل انجام خواهند داد.

۳ آبان ۱۳۹۹, ۴:۴۰ ق.ظ
صاف