امروز  شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹  مطابق با 7 ربيع الأول 1442 و 24 October 2020

با مشارکت ۱۰۰ درصدی خیّران و از ابتدای تیر ۹۹؛ ساخت مسجد دانشگاه آزاد اسلامی شهمیرزاد وارد فاز اجرایی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شهمیرزاد گفت: «فاز اجرایی ساخت مسجد این دانشگاه با مشارکت ۱۰۰درصدی خیّران آغاز می‌شود.»

جواد صفایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهمیرزاد با بیان اینکه نخستین اصل اساسی در زندگی دینی و الهی، ارتباط مستحکم با مبدأ اصلی است که با اقامه نماز محقق خواهد شد و با قدردانی از خیران شهمیرزادی که سال‌های گذشته با اهدای یک باب ساختمان اداری و هبه زمین سایت آموزشی به مساحت ۶ هزار مترمربع در کارهای خیر مشارکت داشته‌اند از آغاز پروژه ساخت مسجد این دانشگاه با مشارکت ۱۰۰درصدی خیران خبر داد.

وی با تشکر از دکترعبدالله خالصی‌دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به‌دلیل تسریع در صدور مجوزهای مربوط بیان کرد: «مجوز کمیسیون معاملات سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اخذ و نقشه‌های عمرانی نیز تهیه شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهمیرزاد افزود: «هزینه‌های برآوردی برای ساخت و تکمیل این پروژه بالغ‌ بر ۵ میلیارد ریال بوده که تمام آن برعهده خیران است و ساخت این مسجد از ابتدای تیر ۹۹ آغاز می‌شود و در بازه زمانی هفت ماه به پایان خواهد رسید.»

۳ آبان ۱۳۹۹, ۵:۰۷ ق.ظ
صاف