امروز  یکشنبه , ۲۴ آذر ۱۳۹۸  مطابق با 17 ربيع الثاني 1441 و 15 December 2019

آغاز ثبت نام بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

بیست و پنجمین دوره از مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش کتبی (ویژه استادان و دانشجویان) و بخش شفاهی (ویژه استادان، دانشجویان و کارکنان) برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی ، زمان ثبت نام و شرکت در این دوره از مسابقات سراسری قرآن و عترت از تاریخ ۳۰ مهرماه لغایت ۱۰ آذرماه ۱۳۹۸ آغاز می‌شود. علاقه مندان به شرکت در مسابقات می‌توانند با مراجعه به دانشگاه ثبت نام کنند. تاریخ برگزاری مسابقات بخش کتبی روز سه شنبه ۲۶ آذرماه سال جاری ساعت ۱۰ صبح بصورت همزمان در سراسر کشور در ساختمان اداری دانشگاه برگزار خواهد شد. گفتنی است، به نفرات اول تا سوم هر رشته جوایز نقدی در قالب هدیه کارت به همراه لوح تقدیر اهدا می‌شود و استادانی که موفق به کسب حداقل ۷۰ درصد امتیاز می‌شوند می‌توانند از امتیاز ارتقاء فرهنگی برخوردار شوند. دانشجویانی که موفق به کسب حداقل ۷۰ درصد امتیاز شوند، در صورتی که در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ (نیمسال اول، دوم و یا ترم تابستان) یکی از دروس معارفی و عمومی را انتخاب نموده باشند، ۲ نمره درسی به یکی از دروس معارفی یا عمومی اضافه می‌شود. همچنین نفرات برتر مسابقات به مراحل استانی راه می یابند. مفاد امتحانی بخش اساتید تفسیر سوره زمر و سیره زندگانی چهارده معصوم می باشد. بخش امتحانی دانشجویان شامل نماز و زندگانی پیامبر می باشد.

۲۴ آذر ۱۳۹۸, ۷:۱۴ ق.ظ
صاف